понедељак, 4. март 2013.

Nivea BB Cream





Gde god se danas okrenemo iskoči po neka nova BB krema! J
Među poslednjima na naše tržište je stigla Niveina BB krema. Niveina tonirana krema mi je jedna od omiljenih mazalica koje koristim tokom leta tako da sam odmah morala da isprobam i BB kremu pošto sam predpostavila da će biti još boljeg kvaliteta!


Uzela sam Light nijansu a cena joj je oko 730 dinara.
Prvi utisak: Divan miris! Obožavam onaj klasičani Nivein miris, odmah me podseti na detinjstvo.
Kada sam nanela kremu na ruku učinila mi se dosta tamnom i mislila sam da je neću moći koristiti do leta dok i ja ne postanem malo tamnija. Međutim juče sam odlučila da je ipak probam i na licu i prijatno sam se iznenadila kada se boja potpuno utopila u moj ten. Mada ja sam tamnoputa i mislim da svetlije devojke ipak neće moći da je koriste sem ako Nivea ne izbaci neku Ultra Light nijansu! ;)



Nivea kaže:

NIVEA BB (BlemishBalm) obogaćena mineralima, provitaminom B5 i daškom šminke:

  • ujednačava ton kože i smanjuje vidljivost pora;
  • prekriva nepravilnosti poput crvenila, bubuljica, znakova umora, podočnjaka, pigmentacija i sitnih bora;
  • pruža blistav ten i naglašava prirodan izgled kože
  • pruža laganu i brzo upijajućuhidrataciju;
  • štiti od štetnih uticaja sunca i preuranjenog starenja zaštitnim faktorom SPF 10.



Moje mišljenje:

Krema je izuzetno lagana i hidrantna, lepo mi je ujednačila ten mada joj je prekrivna moć srednja  (malo jača od Garnier BB kreme), pore, bore, crvenilo su bili blago prekriveni ali i dalje vidljivi.
SPF 10 mislim da je dosta slab, naročito za letnji period, ali ja uvek ispod BB kreme nanosim hidrantu kremu (mada nisam baš sigurna da li bi trebala?) tako da ću bazu naneti sa malo jačim SPF-om.
Jako lako se nanosi i nakon nanošenja koža je dobila blistav i zdrav izgled.
Bez setovanja sam prosijala posle neka četiri sata što mislim da je odlično!

Swatch na dnevnom svetlu...


Drage moje to bi bilo to!

Da li ste već probale ovu Niveinu BB kremu?

Big kissssssss

29 коментара:

  1. Koristila sam Niveinu toniranu kremu i zaista je dobra. Inace nisam probala nijednu BB kremu i nemam nameru bas zbog prekrivne moci.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je takodje Niveina tonirana odlicna, mada mislim da cu da je zamenim sa BB, jako mi se svidja. :)

      Избриши
  2. Ja nekako nisam sklona tim BB kremama. Imam masnu kožu pa se bojim prejakog sjaja. Probala sam samo Lioelle koja je bila OK, ali nikako nešto što ću opet kupiti. Nijansa je bila presiva, ali vidjela sam da je cure na youtube koriste kao primer za puder. Ja mislim da bi meni to definitivno bilo previše, usudila bih se reći, žbuke! Za BB kreme na našim tržištima čitam jako različite kritike, ali potpuno oduševljenje je izostalo tako da se ja još uvijek uspješno odupirem zovu kupovanja.

    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mi masnokožci definitivno moramo da pazimo sa BB kremama. Ja jos nijednu nisam probala a da se posle kraćeg vremena nisam prosijala. Tako da mi je puder za matiranje uvek pri ruci :)

      Избриши
  3. Nisam jos koristila BB kreme (verovatno sam jedina :D) al bi ih rado probala. Koje sve nijanse postoje? Dopada mi se opis. Nekada sam koristila Niveinu toniranu kremu koja je bila solidna. Znala sam da je pomesam sa tecnim puderom za malo bolje pokrivanje. ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :)
      Postoje samo dve nijanse, Light i Medium to Dark. Mada je Light nijansa dosta tamna. Ja sam tamnoputa (Turci su mislili da sam njihova) i iako sam zimi dosta svetlija i dalje sam za vecinu dosta tamna i meni odgovara Light nijansa!

      Избриши
  4. Nivea toniranu sam dugo koristila, moji prvi koraci u make up-u :D
    Šteta što ta light nijansa nije za nas bledolike :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je tonirana krema bila jedno od prvih make up stvarcica ali cini mi se da je bila Avonova :)
      Toliko se u poslednje vreme pise o njoj i na blogovima i na forumima valjda će uvideti da im treba jos koja nijansa!

      Избриши
  5. Ja nisam jos probala ovu Niveinu BB kremu. Do sada mi je omiljena Garnierova za masnu i mesovitu kozu. Doduse ona je veoma retka tako da i nije bas neka "krema". No za ljude sa masnom T zonom mislim da je ona super. Takodje ja imam vidljive pore i ona mi prilicno dobro njih prekrije (ako koristim ockalicu za nanosenje). Bolje i od nekih pudera. Ok prekrivanje je samo po sebi srednje ali za ljude kojima jako prekrivanje nije potrebno i imaju masniju kozu ja preporucujem Garnier. Niveu nisam jos stigla da probam, a izgleda mi zanimljivo, tako da ce doci i na nju red najverovantije.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja volim Garnierovu za masnu kožu mada sa njom malo brže prosijam....

      Избриши
  6. Imam je i ja, isprobavam ovih dana. Definitivno svetla nijansa nije naročito svetla i to joj je velika mana. Sviđa mi se stepen pokrivanja, podseća me malo na Deborinu, ali sa ovom brže prosijam. Sve u svemu, bolja je ipak nego što sam mislila da će biti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja već dugo šmekam Deborinu mada sad mislim da ću pričekati dok neku ne potrošim prvo a i čitala sam da je ArtDeco jako dobra... Možda bih ipak prvo nju isprobala...

      Избриши
  7. Njihova tonirana krema u svetlijoj nijansi mi je bila uzas narandzasta. :/ Bas mi je zao sto im je opet svetla nijansa zapravo tamna. -.-

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja toniranu koristim u nijansi Bronze...
      U pravu si, mogli bi malo da porade na tim nijansama...

      Избриши
  8. Moram da priznam da sam je zagledala :)) Preskacem dok ne shvate da ne zivimo u Afici

    ОдговориИзбриши
  9. šteta što nema baš svetlu. ja sam po zimi bela kao sir, i tad mi i treba, a leti pocrnim brzo i ne podnosim ništa na licu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Evo i mama kuka, videla je na meni i sestri i baš joj se svidela ali je i ona belac, mi smo crnci na tatu :)))

      Избриши
  10. ja na moju veliku zalost imam fobiju od nivea toniranih krema (znam da nije isto ali opet...) jer se ta neka koju sam imala toliko grozno razmazivala i izgledala sam flekavo da sam rekla nikad vise :(
    imala sam i garnier bb kremu ali sam skontala da nije to za mene i da je puder moja svetinja ;D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja vise volim puder, mada nekim danima kada mi se ne stavlja full make up mi bas prija BB krema.

      Избриши
  11. Ja imam Garnier za normalnu kozu medium nijansu,Deborah br. 3 i Eveline medium(koja je bas tamna) i ne znam koju bih Nivea uzela, bojim se da mi je light presvijetla,ali ako ti kazes da je tebi ok, mozda bi i meni bila. Samo ja kod nas svugdje vidim samo medium,ili su cure skontala je light ok,a ova pretamna pa light prva nestane,ili je nisu nabavili, pojma nemam.Meni koja imam normlanu kozu, Garnier odgovara, ali niposto bez pudera u prahu, sijala bih se isto kao da imam masnu.Deborah mi je jos najbolja, a Eveline je za dane kad pocrnim. Eksperimentisala sma sa testerima par azijskih, bile su kao za Kaspera, em sivkaste, ali kad oksidiraju to enstane, samo i dalje su mi prekrecaste. Sad kontam da narucim Missha M Perfect cover, u nijansi 31,oni jedino imaju tamnije

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam Garnier za mesovitu kozu takodje nijansu Medium i sada sam ih uporeila i Garnierova je malkice tamnija od Nivee. Mozda ti je najbolje da prvo probas kod nekoga ko ima Nivea Light. :)

      Избриши
  12. Ja sam ju testirala i istina je što si rekla - light nijansa je meni kao medium i pretamna mi je, ali zbilja divno miriše, na Niveine kremice :)

    ОдговориИзбриши
  13. Анониман5. март 2013. 18:54

    Nemam ju, ali sam čula puno pozitivnih recenzija i evo još jedne, tako da ću rado isprobati :) i super mi je što ima tako dobro prekrivanje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj, meni je lepo legla, nadam se da ce se dobro ponasati i po malo visim temperaturama....

      Избриши
  14. Imam Holika Holika BB kremu, naručila s Ebay-a. E to je BB krema. Prekriva prosječno, ali bolje od ovih nama dostupnih BB krema.. Hvala što me pratiš, pratim i ja tebe :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na čemu! Super ti je blog :)
      Ja još uvek pokusavam da nadjem sajt koji ima kvalitetne BB kreme a koji isporučuje za Srbiju ili ima drugu opciju za plaćanje sem Paypal-a....

      Избриши
  15. Nisam je probala, ali je dobro znati da valja. Moram potrošiti nešto svojih zaliha pudera i bb krema, pa ću vidit.. iako kako je krenilo, dok ja svoje zalihe potrošin izaći će još nekoliko desetaka BB krema na tržište. Onda će biti teško za odlučiti. :)

    ОдговориИзбриши