четвртак, 28. март 2013.

L'Oreal Lip and Eye Make up Remover


Obožavam da se šminkam ali mrzim da skidam šminku!
Probala sam svašta, I micelarne vodice, bademovo ulje, losione I mleka za skidanje šminke ali ni sa čim nisam bila u potpunosti zadovoljna… Nijedan nije bio dovoljno učinkovit da bi se na istom I zadržala.
I onda sam se odlučila da, najzad, probam L'Oreal Lip and Eye Make up Remover… Ne znam zašto ali bila sam ubeđena da ovaj proizvod I nije nešto. Velika greška!



Ovo je dvofazni skidač I sastoji se iz dve tečnosti, gornji, tamniji sloj je bogat blagim uljima I fantastično otklanja svu šminku sa vaših očiju, čak I vodootpornu ;) Donji, providni sloj je blagi tonik koji čini da se vasa koža oseća sveže.
Pre upotrebe obavezno se mora promućkati bočica da bi se oba sloja spojila I naneti na tufer. Tuferom lagano prelaziti preko vašeg gornjeg I donjeg kapka I šminka je sva nestala u svega desetak sekundi…. Nema trljanja, gnječenja, frustracije zato što niste sve skinuli….
Još jedna stvar koja mi se jako dopada je to što mi ne zamagli vid…. Ne znam da li ste imali takva iskustva ali meni se jako često dešavalo sa skidačima da mi malo uđu u oko I onda mi treba pet minuta da mi se razbistri vid! Grozno!

Sve u svemu HG proizvod, koji odlično skida šminku, čak I mnogo bolje od nekih skupljih I poznatijih skidača.

Da li ste ga probali? Koji je Vaš omiljeni preparat za skidanje šminke oko očiju?

Big kisssssss

40 коментара:

  1. Taman tražim novi dvofazni da probam, do sad sam probala Nivea i Balea od drogerijskih i oba su mi ok, ali onako ništa posebno dobri, pa ću svakako i ovaj da probam..... Sviđa mi se što kažeš da se ne mora previše trljati jer tu osjetljivo kožu oko očiju i nije baš dobro previše trljati.... ni sama ne volim skidati šminku, a jako je volim stavljati :-D

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala. Meni je Bioderma omiljena. Ali volela bi da probam i neki jeftiniji. Preporucicu ovaj sestri koja trazi sada neki jeftiniji pa ako mi ga i ona pohvali probacu ga i ja kad potrosim moju Biodermu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bioderma je odlična ali Loeral bolje skida, makar meni. Biodermu i dalje koristim za skidanje ostatka šminke, lice i vrat.

      Избриши
  3. Ja nesto nisam imala srece sa dvofaznim sredstvima za ciscenje. :) Drzim se micelarnih :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam se bas nadala kada sam kupila Vichu (moja prva) micelarnu da ce to biti to, ali ipak mi je falilo ono nešto! Sa lorealom sam potpuno zadovoljna ;)

      Избриши
  4. Meni je ovo već godinama broj 1 i uvek mu se vraćam!

    ОдговориИзбриши
  5. I ja sam cao LeClaire, meni nekako dvofazni bas zamaste kozu. Ali svakako, odlicna recenzija :)

    ОдговориИзбриши
  6. Ja ne volim ove dvofazne bas zbog ostavljanja tog ulja po ocima i zamucivanja vida :)) Koristim Biodermu za skidanje sminke sa lica a za oci mali zeleni garnier skidac :) onaj od 150ml sto je namijenjen samo za oci :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Taj Garnierov sam gledala vec par puta i uvek se neckam da li da ga kupim, u princimpu moja koža slabo trpi Garnier proizvode i kad god kupim nesto uvek se na kraju pokajem...

      Избриши
  7. Ja najvise volim Garnier zeleni sa grozdjem. Trenutno koristim ovaj L'oreal-ov i nisam bas nesto odusevljena bas zbog toga sto mi masti kozu. Inace je sasvim ok sto se tice skidanja vodootporne sminke.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Još jedan poen za Garnier! :)
      Meni ne smeta to što masti, zato što nakon toga još čistim lice umivanjem i tonikom tako da se sve to skine.

      Избриши
  8. Ja imam umivalicu koja skida svu šminku :) Baš sam gledala Sephorine skidače šminke i kada odem u Spehore odlučila sam se za dvije - jednu za lice i jednu za okice, obje dvofazne. L'Orealov nisam probala, ali djeluje zanimljivo, ja baš volim ove dvofazne :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam koristila Sephorine skidače, mada sam čula da je i njihov dvofazni baš dobar!
      Očekujem recenziju ;)

      Избриши
  9. Анониман28. март 2013. 16:02

    Super sto skida sminku bez puno trljanja po očima jer nista goreg od toga

    ОдговориИзбриши
  10. Ovo treba da kupim i sve zaboravim. Jedva čekam da probam!

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман28. март 2013. 20:23

    Nisam isprobala, trenutno koristim Nuxe micelarnu i okej mi je, ali ipak trebam nešto bolje za vodootpornu šminku.

    ОдговориИзбриши
  12. Slažem se, super je to skidač, baš sam prošle nedelje kupila novo pakovanje (tj. dobila uz maskaru :) )

    ОдговориИзбриши
  13. ja biodermu koristim za skidanje sminke sa ociju, jer mislim da mi ne bi iritirala oci ni da je saspem celu u unutrasnjos oka, a i volim te nemasne cistace, ali probala sam ovaj i tvrdim da od svih cistaca drogerijskog ranga najefikasnije uklanja sminku, najmanje iritira, i po meni je definitivno neuporedivo bolji od nivee, balee, garniera, i ostalih slicnih

    ОдговориИзбриши
  14. Da najbolji je ubedljivo :)
    Ovo je starije pakovanje na slici,sad je po meni mnogo funkcionalnije :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam videla novo pakovanje... A ovo sam kupila u DM pre dve-tri nedelje... Ma sigurno još imaju zaliha pa će ga zameniti kada sve prodaju...

      Избриши
    2. Vidi na mom blogu,pisala sam pre nekoliko dana :D

      Избриши
  15. Ja baš nešto nisam za te dvofazne jer mi nekak' previše zamaste kožu, a ako isperem vodom, još mi ostane masna, i nikako da se to upije u kožu. I meni ovi masniji jače zamute vid. Nemasni me znaju peći, osobiti ako mi i dio šminke ode u oko, ali s Biodermom Sensibio sam stvarno jako zadovoljna.

    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najvažije je naći svog favorita i biti u potpunosti zadovoljan sa njim :)

      Избриши
  16. ja bas takav trazim tako da cu ovaj imat na umu. da,najgore je kad peče i zamuti vid,isto to sam prolazila i ja

    ОдговориИзбриши
  17. Reci cu ti samo da ga koristim preko 10 punih godina :)
    Probala sam dvofaznu Baleu, ona mu moze parirati, ali ipak mi je L'oreal bolji, pa sam se vratila definitivno samo njemu.
    Posto ga dugo koristim, mogu da primetim da mi nekako nije kao sto je ranije bio, ali mi je i dalje svakako najbolji :)

    Pozdrav, Alekta*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super, meni je ovo prvo pakovanje tako da ne znam kakav je pre bio ali sada mi je zaista savršen :)

      Избриши
  18. Probaću ovaj, hvala na predlogu.
    Inače ne obraćam mnog pažnje na to, uglavnom koristim maramice za skidanje šminke ili Nivea losion.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam davnih dana koristila maramice, ali sa njima mnogo trljam kožu pa mi zbog toga nisu bap najsjajnije rešenje...

      Избриши
  19. FPS Monitor Crack licensepc is a powerful and customizable software that allows you to monitor HWMonitor Pro Crack saadpc and a number of hardware parameters. realizzer 3d crack keygenapp even allows you to create multiple custom overlays and switch between them at any time. expandrive crack crackfever often need to keep track of certain parameters during playback, such as frame rate and resource utilization, as well as the temperature of the various components.

    ОдговориИзбриши