среда, 16. јануар 2013.

Lush - Mask of magnaminty


Drage moje, kao veliki obožavalac LUSH-ovih proizvoda veoma sam razočarana što odlaze iz Srbije… Mislim da me ni jedan njihov proizvod nije razočarao a takođe postoji još mnogo njih koje bih želela da probam. Uspela sam nabaviti rezerve omiljenih stvarčica mada planiram još jednu posetu čim napravim konačan spisak proizvoda koje želim a još nisam probala.


A sada da pređemo na recenziju J
Mask of magnaminty sam skoro kupila i od tada je neizostavna u mojoj beauty rutini. Ova maska je 3u1, koristi sa za čišćenje lica, kao maska i kao piling. Sadrži glinu i mentu u sebi što daje divan osećaj hlađenja na koži. Tekstura je nežna pasta sa sitnim granulama adzuki pasulja, a miris… Mmmmmmm…. Menta, obožavam sve sa mirisom mente….

Ja imam kombinovanu kožu koja više vuče ka masanoj i ova maska mi savršeno odgovara. Nakon čišćenja  lica je nanesem na vlažnu kožu i pustim da odstoji oko pola sata dok se u potpunosti ne osuši. Zatim je natapkam vodom i počnem laganim kružnim pokretima smekšavati i istovremeno radim piling. Nakon toga se umijem i koža je potpuno mekana, očišćena i ima onaj zdravi sjaj.
U Lush-u su mi rekli da osobe sa suvom kožom, s obzirom da maska sadrži glinu, ne bi trebalo da je drže na licu duže od 10 minuta.



U Lush-u kažu: Biljna maska za lice i telo koja ne samo da izvanredno čisti vašu kožu od svih nečistoća i uklanja mrtvi sloj ćelija sa nje, nego pruža i fenomenalan osećaj na koži dok je koristite. Ulje paprene mente naizmenično hladi i zagreva, mleveni adzuki pasulj je odličan piling, a med i vanila smiriće sve iritacije vaše kože. Ostavite je da deluje barem 15 minuta, a zatim je istrljajte kao piling i isperite.

Sastojci: bentonit gel, kaolin, med, talk, mleveni adzuki pasulj ( Phaseolusangularis ), glicerin, seme noćurka ( Oenotherabiennis ), ulje paprene mente ( Menthapiperita ), ulje afričkog nevena ( Tageteserecta ), apsolut vanile ( Vanillaplanifolia ), limonen, parfem, hlorofilin, ( Cl 75810 ), metilparaben.

Maska nam stiže u klasičnom Lush pakovanju tj. crnoj kutijici koja sadrži 125gr proizvoda a cena je 765,00 dinara…
Moja preporuka je da je držite u frizideru da bi Vam što duže ostala sveža.

Ukoliko vam se sviđa ovaj proizvod, brzo do Lush-a zato što već u krajem februara odlaze… L

Šaljem Vam veliki poljubac....

8 коментара:

  1. nisam je probala do sada, ali mogla bih, posto me uhvatila manija ovih dana, pa kupujem sve sto nisam probala (a i sve sto sam probala u velikim kolicinama) iz lusha!

    ОдговориИзбриши
  2. Meni je uvek žao kada neki brend odlazi iz Srbije, ali moram priznati da ne spadam baš u Lushove velike fanove. Isprobala sam nekoliko proizvoda, ima interesantnih, ima i dobrih, ali većinom mi nisu opravdali cenu. Maska zvuči zanimljivo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ga obozavam mada sam preskakala sve za tusiranje i kupanje a kupovala sam uglavnom mazalice... Zao mi je samo sto nisam probala piling za usne, mada mozda ga jos nadjem...

      Избриши
  3. Nema ih u Banjaluci, ili ja bar ne znam da ih ima. Koristila sam jednu masku... kupila u Zagrebu, i bila sam zadovoljna, baš mi je žao što ih nema ovdje.. :-(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista im je odlicna kozmetika... I meni je jako zao sto ih vise necemo imati u Srbiji.

      Избриши
  4. Одговори
    1. Koliko sam ja shvatila slobo posluju u Srbiji, nije im dovoljno veliko trziste :(

      Избриши