недеља, 27. јануар 2013.

Deborah 2in1 Liptint&Balm - Rose




U proteklih par nedelja ovo mi je bio jedan od omiljenih proizvoda, mazala sam ga skoro svaki dan što je za mene jako čudno s obzirom na to da svaki dan volim da imam drugačiju boju na usnama.


2in1 Liptint&Balm je kombinacija dugotrajnog karmina i balzama za usne. Karmin dolazi u vidu markera što olakšava aplikaciju i iscrtavanje usana a druga strana je hidrantni balzam sa mrvom boje koji se nanosi nakon karmina da bi usnama dao potrebnu vlažnost.

Što se tiče dugotrajnosti, ne mogu reći ni da sam oduševljena a ni da sam razočarana. Nakon mazanja  potrebno mu je popravljanje otprilike nakon četiri sata. Što je za jedan karmin odlično, mada za dugotrajni karmin (kako je predstavljen) i ne baš.

Jedina stvar koja mi se ne sviđa je kako je balzam postavljen. Dosta je izvučen napolje tako da zahteva izuzetnu preciznost pri stavljanju poklopca da ne biste slučajno zakačili, skinuli ili ogulili deo balzama.

Jako je bitno da vam usne pre nanošenja budu bez ikakve masnoće na sebi, znači preskočite balzam J, zatim namažete karmin i nakon toga namažete balzam.

U prodaji ima šest nijansi (volela bih da ima više) a one su: Nude, Rose, Coral, Beige, Fuchsia, Cherry.

Karmin nijansa ROSE

Balzam

Samo karmin

Karmin + Balzam

Da li ste probale ovaj ili neke slične karmine? Kako Vam se dopadaju?

Ljubim Vasssssss!!!!!

13 коментара:

  1. Interesantna stvarcica. Moracu da pogledam malo bolje kad budem u prilici. Dopada mi se tvoj opis. :) Super ti stoji.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :) Pogledaj obavezno, ja planiram da kupim i crveni (ima ga koleginica i divan je) i jos neku neutralnu nijansu....

      Избриши
  2. Ja sam imala ovaj 'stain' u nijansi Cherry, koji sam koristila do besvesti. Pri kraju je malo brljao - nije se ravnomerno nanosio. Slažem se da je balzam očajno postavljen. Meni se čak zaglavio u poklopcu. -.- Ali traje jedan korektan period vremena i ja sam bila zadovoljna. :)

    ОдговориИзбриши
  3. spazila sam ga u lilly-u pre nekog vremena,samo ne mogu da se odlucim za boju :D

    ОдговориИзбриши
  4. Uopste ga nisam primetila, izlgeda bas divno! Uzela bih ako ima neki rozikast ili bordo..

    ОдговориИзбриши
  5. Stvarno lepo izgleda, ali meni bas ide na zivce kad moram da pazim kako stavljam poklopac, nema sanse da bi to kod mene izgledalo uredno vec nakon nekoliko mazanja :(

    ОдговориИзбриши
  6. Jao što dobro izgleda, ne znam što sam imala odbojnost prema ovakvim lip markerima!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam se dugo dvoumila da li da ga kupim, ali nisam se pokajala, super je praktican! :)

      Избриши
  7. odlicno izgleda :)

    volela bih da probam neki ali nikad nisam :(

    ОдговориИзбриши