четвртак, 31. јануар 2013.

Benefit - High Beam


Kada sam prvi put čula za hajlahter pomislila sam: ’’Šta sve neće izmisliti!? Samo da uzmu pare!’’ I dugo sam bila u tom ubeđenju sve dok po prvi put takvu vrstu proizvoda nisam i probala. I ne, to nije bio odmah HIGH BEAM već sam koristila Art Deco senku br. 29., koja, znam da nije hajlajter, ali savršeno radi taj posao.
I nakon toga nam se navukla! J
HighBeam sam često gledala i nakon par meseci  sam odlučila i da ga probam. Nisam odmah kupila fullsize pakovanje već sam se odlučila za komplet Go TropiCoral koji sadrži Highbeam, Coralista rumenilo, Cha Cha Tint i Coralista sjaj za usne.
HighBeam dolazi u simpatičnom pakovanju koje mene jako podseća na bočicu laka za nokte. Aplikator je veoma praktičan i lako možete da kontrolišete koliko proizvoda nanosite, što je za mene veliki, VELIKI plus jer zaista mrzim npr. pumpice gde često izlazi mnogo više proizvoda nego što je potrebno.




Može da se koristi na dva načina, kao iluminator tako sto dodate malo HB u svoj tečni puder, i na taj način ćete dobiti onaj zdrav, blistavi izgled kože (meni se ova varijanta ne dopada zato što imam masnu kožu i dodatni sjaj mi zaista nije potreban J). I drugi način, kao klasični hajlajter , malo na jagodice, malo nos, malo brada i vrlo malo na čelo, da biste istakli određene delove Vašeg lica.
HB je tečni hajlajter, rozikasto bisernog sjaja, nije previše šimerast, i mislim da bi delovao lepo na svačijoj koži. Jako lako se blenda, nije očigledan koži (još jedan veliki plus) i deluje prirodno.



Otkako smo se moj dragi HighBeam i ja našli, ne ispuštam ga iz ruku, deo je moje svakodnevne makeup rutine i mislim da ga skoro neću menjati! Mada imam želju da posetim njegovog rođaka MoonBeam-a da vidim da li će i sa njim da klikne! J

To bi bilo to za danas…

Da li vi koristite hajlajtere ili iluminatore i koji su vam omiljeni?

Veliki poljubac

12 коментара:

  1. Jao divan je, divan, moram ga i ja konačno uzeti!
    Meni je i dalje najomiljeniji Inglot u kamenu.

    ОдговориИзбриши
  2. Koja je cena punog proizvoda? :) I jel mozes da azuriras post sa nekim slikama gde ti je na licu? Mozda malo previse trazim, ali ako ti nije problem... :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da je oko 4000-4200. Pokusacu da uslikam, mada fotoaparat nece da saradjuje sa monom kada slikam lice, uvek sve ispadne previse svetlo. Vec mesec dana pokusavam da uslikam EOTD i nikako!

      Избриши
  3. Imam i ja taj setić, super je tj. super su svi proizvodi pojedinačno, ali malo su mi neobična kombinacija, kao da nisu iz iste priče.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni meni se bas ne svidja kako su nakombinovali proizvode, najvise sam kupila komplet zbog High Beam-a i Coralista rumenila.

      Избриши
  4. zaista je prelep i mnogo bih volela da ga probam :) kao i jos gomilu benefit stvarcica :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sad planiram da uzmem jos neki komplet koji sadrzi stvarcice koje nemam, cisto da isprobam pre kupovine full size pakovanja.

      Избриши
  5. Ja ga imam u velikom pakovanju i odlican je, narocito za svetlopute. Na wl mi je ostao Moonbeam, ali ga nikad nisam uzela.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je Moon Beam divan ali ce morati malo da saceka, sem ako ga ne dobijem u nekom kompletu. Sl. stvar na WL su Real Techniques cetkice, i ne smem nista pre toga! :)

      Избриши