уторак, 20. новембар 2012.

New in


Drage moje, ovo je malo drugačiji post od onoga na šta ste kod mene inače navikle. Od sada ću malo manje pričati o lakovima za nokte a malo više o kozmetici, šminki i ostalim sitnicama koje za nas žene život znače. :)
U ovom postu ću vam predstaviti svoj shopping u proteklih desetak dana... Kao što po sličici već možete da vidite stavila sam samoj sebi katanac na kupovinu lakova, ali sam se zato opustila pri kupovini svega ostalog.

Vichy Normaderm Solution micellaire i Vichy Aqualia Thermal Rich

Vishy-jeve proizvode obožavam!  I Aqualia Thermak Rich kremu i Normaderm micelarni tonik po prvi put koristim i za ovih desetak dana sam veoma zadovoljna.

Taft Instant Volume Powder i Balea Creme-ol Bodylotion

Ova dva proizvoda nisam još isprobala, kupila sam ih na osnovu preporuka drugih blogera i divnih devojaka sa foruma Ana. Prvi utisak za Balea losion mi nije baš najbolji, s obzirom na to da sam osoba koja ne voli preterano jake mirise a ovaj losion ima jaaak miris badema... Mada ukoliko dobro neguje kao što svi kažu malo ću začepiti nos i namackati se! :)

Neutrogena Visibly clear oil-free facial wash

Neutrogenine proizvode iz ove linije sam koristila nekada davno kada sam bila devojka ;) i uvek sam bila zadovoljna pa reko ajde malo evociram uspomene...

Ebelin Nagellack-Entferner i Essence - Chic Reloaded

Ebelinove skidače lakova koristim već neko vreme a lakiću jednostavno nisam mogla da odolim! Iako sam obećala sebi da neću kupiti ni jedan lak dok makar jednu praznu bočicu ne vidim! Ali poklekla sam, mama mi kaže da moram na lečenje...Dobar dan, ja sam lakoholičarka...  :)

To bi bilo to za ovaj post, većinu ovih proizvoda ću predstaviti i u individualnim i detaljnijim recenzijama. Pišite mi o kojem biste voleli nešto više da čujete i kako Vam se sviđa moj shopping! :)

Veliki poljubac....

9 коментара:

  1. Odlican post! Divna kupovina, citala sam dosta pohvala na racun Neutrogeninog gela za umivanje i Vichy kremu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, Neutrogenin gel je odlican, zimi imam problem sa suvom kozom na obrazima ali ovaj gel je uopste ne isusuje....

      Избриши
  2. Super kupovine! Meni je ta krema prejaka tj. premasna, koristila sam je na kraju samo kao noćnu. Taj čuveni Balein losion nikako da uhvatim,a verujem da bi mi se svideo, a za lak je vredelo pokleknuti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala... I planiram da je koristim kao nocnu, zimi mi treba nesto malo jace... A Balea losion sam kupila zato sto je toliko nahvaljen, mada mi je miris malkice prejak za moj ukus. :(

      Избриши
  3. odlicna kupovina! javi za taft puder kada ga isprobas kakav je :) a ti si jos jedna koja me je bocnula za ovu neutrogenu, toliko sam pozitivnih komentara cula, a nikada nisam isprobala, moracu pod hitno da proverim da li je tako cudotvoran kada su miteseri u pitanju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti... :) Probala sam Taft juce i prvi utisak je dobar, mada isprobacu ga jos malo pa cu onda napisati recenziju. :)

      Избриши
    2. jedva cekam :) 100 puta sam stajala u parfimeriji ispred rafa gde on stoji, i kao da li da ga kupim ili ne. sad cekam da vdim recenziju :)

      Избриши
  4. odličan šoping,vichy mi se posebno sviđa!
    javi kad isprobaš kakav je taftov puder

    ОдговориИзбриши