недеља, 15. април 2012.

Omiljeni lakovi za april

Drage moje,

toliko divnih boja nam je izaslo za ovo prolece da prosto ne znam koji pre da namazem. Stanem ispred stalka za lakice i onda pet minuta mozgam koji bi mi danas vise leglo, a svi su taaaako leeeepi...
Ovo su mi omiljeni lakici koje sam mazala ili cu tek da mazem u aprilu...
Prvi je Rimmel - Apricot punch, divna boja kajsije, ima vec poznatu Rimmel-ovu siru cetkicu koju ja obozavam, dovoljna su dva sloja za punu pokrivenost, trajao mi je tri dana i to bez TC-a. Ima blagi vockasti miris dok se susi.




Drugi je Essence Multi Dimension kolekcija - The one and only, lepa lila boja, ima jako lep sjaj tako da vam TC i ne treba ukoliko planirate brzo da ga menjate. Ima punu pokrivenost u jednom debljem sloju ili u dva tanja.



Treci je moj trenutni favorit China Glaze Prismatic kolekcija - Ray-diant, za ovaj lak su suvisne reci, toliko sljokica, takvo prelivanje boja, zaista je divan! Mene jako podseca na disko kuglu! :)
Jedini mu je minus, kao i kod svakog sljokicavog laka, sto se jako tesko skida.



Cetvrti je jos jedan China Glaze - Solar power, jako lepa zuta boja, teska je za opisati, nije ni pastelna a ni previse drecava vec nesto izmedju. Ima veoma blag zlatni simer u sebi.



Peti je Deborah Pret A Porter - Positano Escape, o njemu je bilo reci u prethodnom postu tako da ga necu ponovo hvaliti... :)



I sesti je jos jedan Essence - You belong to me, prelepa pastelna mint boja, veoma in jos od prosle godine.
Ja licno obozavam mint boju i mislim da ce ovaj lakic da mi se istrosi u rekordnom roku. Potrebna su mi tri sloja za potpunu pokrivenost i to mu je mali minus, jer zaista mrzim kad moram da mazem vise od dva  sloja.
Nadam se da ste uzivali....

Ljubac do sledeceg posta...

5 коментара:

  1. Nisam teska lakoholicarka, ali ipak mislim da mi je vreme za takav zuti lak :)

    ОдговориИзбриши
  2. Diiiiivni su lakovi, Essence You belong to me, mi je jedan od omiljenih mintaca. :))

    P.S. Dodaj opciju za pracanje, Google Friend Connect, i skini verifikaciju komentara. ;)

    ОдговориИзбриши