четвртак, 7. фебруар 2013.

MUA liquid eyeliner




MUA kozmetiku sam otkrila u skorije vreme i odmah je postala nezamenljiva u mojoj makeup rutini. Kvalitet plus odlična (skoro pa džabe) cena i šta Vam više treba?!


Danas ću Vam pisati o njihovim tečnim lajnerima koji su čisto savršenstvo.
Veliki sam ljubitelj cateyelook-a tako da sam tokom godina isprobavala mnoge lajnere, ali ovo je prvi sa kojim sam u potpunosti zadovoljna.
Kupila sam ga bezveze, bio je malo ispod jedne funte (oko 90 dinara!) pa reko ajde da ga probam. Nisam nikad bila preterani ljubitelj tanke četkice na lajneru ali, moram da priznam, jako sam pogrešila. Četkica je jako tanka i gumasta i izuzetno lagana za aplikaciju. Iz jednog poteza je lako izvući liniju a ukoliko volite deblju lako je možete nadograditi sa još jednim slojem.

Shade 5, shade 6, shade 3 i shade 4

Shade 6

Najveće iznenađenje mi je ubedljivo bilo koliko je pigmentovan, sve boje koje imam su izuzetno jake i, iako na njemu ne piše da je waterproof, traju ceo dan. Nije ni previše tečan a ni previše gust.  

Shade 5, shade 6, shade 3 i shade 4

Suši se neverovatnom brzinom, bukvalno ga nanesem i dok namažem usne već mogu da radim sa uvijačem trepavica.
Kao što sam već spomenula kada ga nanesete traje ceo dan a veoma lako se skida bilo kojim sredstvom za uklanjanje šminke za oči.

Tako da ukoliko planirate da kupujete nešto iz MUA radnje obavezno ubacite ove dragulje u svoju korpu…

To bi bilo to za danas…. J

Da li ste Vi nekad koristile njihove lajnere? Koji je Vaš omiljeni?

Ljubim Vas puno.....

10 коментара:

  1. Nisam probala njihove lajnere, iskreno mislila sam da su ocajni. Da, kriva sam. Imam predrasude. :P Ali ta braon nijansa mi nekako mnogo crvenkasto izgleda... :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam imala predrasude i stvarno sam mislila da su loseg kvaliteta, medjutim kada sam ga probala morala sam da narucim jos tri! :) Nije crvenkast, uslikano je blicem, verovatno zbog toga deluje tako.

      Избриши
  2. Da li ima MUA i jod nas?? Ja nisam nigde zapazila... Meni se mnogo svidja ovaj braon eyeliner <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema kod nas ali mozes da porucis sa njihovog sajta. Veoma brzo isporucuju. :) A i uvek imaju neke akcije i snizenja. Braon je divan, otkad njega imam skoro sam izbacila crni iz upotrebe. :)

      Избриши
  3. Stvarno lepo izgledaju. Spadam u retke koje nije zahvatila MUA manija, ne znma ni sama zašto, realno ima dobrih proizvoda za male pare, ali nekako me ne privlače, valjda i kod mene povremeno dođe do zasićenja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam prvu turu narucila onako bezveze, kao ajde da vidim u cemu je stvar! :) I onda sam se navukla... :)))

      Избриши
  4. Mislila sam da moze da se naruci samo preko PayPal-a ali sad znam da moze i debitnom karticom, divnoooo :)

    ОдговориИзбриши
  5. Одговори
    1. Meni su odlicni, mada mislim da me je ustvari najvise odusevio odnos cene i kvaliteta. Ocekujes da ces dobiti neki skart i onda se odusevis! ;)

      Избриши