уторак, 26. фебруар 2013.

MAC - Prep & Prime Translucent Finishing Powder/Pressed


Kada o nekom proizvodu slušam toliko puno i toliko dobrih stvari, uvek sam ubeđena da će me razočarati! E pa ovo je jedan proizvod koji me nije razočarao i šta više ispunio je sva moja očekivanja i sve priče koje sam čula o njemu.


MAC kaže da Prep + Prime setuje šminku , eliminiše sjaj i čini vašu kožu sjajnom, dok istovremeno smanjuje vidljivost  finih bora i veličinu pora.
Ja ga koristim već nekih mesec dana i nije prošao ni dan a da ga nisam stavila. Nanosim ga velikom četkom za puder, nakon nanošenja baze,  tečnog pudera i korektora. Odabrala sam presovanu varijantu a ne u prahu zato što sam dosta smotana i mislim da bi bilo više pudera po parketu nego na licu!


Puder jako lepo setuje šminku, izuzetno je lagan, totalno je neprimetan na licu i po prvi put u svom životu ja više ne prosijavam! Isprobala sam ga sa raznim tečnim puderima, BB kremom, samostalno nakon mazanja hidrantne kreme i tokom celog dana uopšte nemam potrebu za dodatnim nanošenjem pudera u prahu radi matiranja. J




Što se tiče pora i bora, ja nemam nekih problema u tom pogledu pa nisam ni adekvatna da kažem kako Prep+Prime rešava taj problem. Sitne porice imam samo oko nosa ali one su već pokrivene (sakrivene) nakon nanošenja tečnog pudera, a ukoliko nanosim P+P samo na kremu pore su skoro pa skroz sakrivene.
Jedina ’’mala’’ mana mu je što nema da se kupi u Srbiji… L           

Da li ste probale ovaj puder ili možda neku drugu varijantu translucent pudera? Koji je Vaš favorit?

Big kissssssss

24 коментара:

  1. MAC je inače jako hvaljen, tako da nisam ni sumnjala da će ti se svidjeti ovaj puder :) Najviše volim kada pronađemo svoj HG proizvod :)
    Ja nemam masnu kožu pa ne koristim ništa za setiranje šminke, ali znam koliko je to važno onima koji imaju masnu ili mješovitu kožu.
    Ja sam probala Kanebo Sensai transculent puder, nije me nešto posebno oduševio, a bio je poprilično skup.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si, jedna od najvažnijih stvari mi je da se lice ne prosija! Džaba šminka u full-u ako se sijam kao disko kugla :)

      Избриши
  2. Imam ga, obožavam ga i slažem se sa svim napisanim ;-) a što se tiče pora i bora, imam i jednih i drugih, prvih više nego drugih :-) i mogu reći da učini da se manje vide, mada je to sve privremenog karaktera... ali i sa tim sam zadovoljna....

    ОдговориИзбриши
  3. WOW super divno svuci. Zelim nesto sto ce uciniti da mi ne prosijava celo! Zelim ga!

    ОдговориИзбриши
  4. Slazem se sa SuperNovom i prikljucujem se fanatizmu - zelim ga!

    ОдговориИзбриши
  5. Koja je cena ovog pudera? Treba mi nešto tako jer večito sijam, a idem uskoro u Mađarsku, pa taman :D

    ОдговориИзбриши
  6. uuu ovo tako dobro zvuci, bez prosijavanja ceo dan.. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada sam čitala recenzije nisam verovala... ali kada sam ga nabavila, kupio me je za sva vremena :)

      Избриши
  7. O pa divno, nista bolje nego kad se fama oko nekog proizvoda pokaze opravdanom :) Nisam ga probala, a sad me zanima kakav je u poredjenju sa blot puderom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemam blot puder tako da ne znam, mada od kako sam ovaj isprobala nisam više ni gledala nikakve proizvode (dekorativa) za matiranje. :)

      Избриши
  8. odlicno zvuci! citala sam mnogo o njemu i jako bih volela da ga se dokopam :)

    ОдговориИзбриши
  9. Prvi put cujem za ovaj proizvod i rekla bi da je definitivno must have! Stvarno odlicno zvuci i meni definitivno treba. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Definitivno je must have! :) Otkad sam ga kupila već su ga nabavile i koleginica i sestra koliko ih davim sa njim! :)))

      Избриши
  10. Čim vidim MAC preskačem jer znam da nije za mog džepa :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa nije baš ni za moj :) Ali namenski štedim za to zadovoljstvo... Otkad samo odlučili da idemo na more u Grčku počela sam da odvajam mali deo plate za obilazak MAC radnje, skupiće se valjda za dve, tri stvarčice ;)

      Избриши
    2. Анониман1. март 2013. 14:04

      I ja idem ovo ljeto u Grčku :D i veselim se kupnji MAC proizvoda i posjetu svim znamenitostima, ali i trgovinama :D btw, sviđa mi se recenzija, ali ništa do ljeta.

      Избриши
    3. Hvala ti... Ja se mozda malo vise radujem radnjicama nego znamenitostima (sramota me da kazem).... ;)

      Избриши
  11. Da li je stvarno translucent ili posvetli lice, tj. puder koji nanosiš pre njega. A da li si se fotkala kada njega nosiš, ubledi li lice? Baš sam radoznala, izvini, ali sviđa mi se kako zvuči :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam primetila da posvetli lice, na par blogova ssam citala da hoce malo da bljesti prilikom slikanja kada se koristi blic, ali to jos uvek nisam isprobala.

      Избриши