субота, 12. мај 2012.

Vichy Aqualia Thermal mineral balm



Ovo je moja omiljena krema za hidrataciju kože, i bukvalno me je spasila tokom onih velikih minusa tokom zime. Može da se koristi kao dnevna krema, noćna krema ili kao maska za regeneraciju i hidrataciju jako suve kože.
Ja imam mešovitu kožu lica a ovaj balzam je izuzetno masan i zbog toga sam ga koristila samo kao noćnu kremu. Kada su niže temperature nanosila sam je svako veče nakon čišćenja lica, a sada kada je otoplilo koristim je svako drugo veče. Nakon nanošenja koža se momentalno oseća svežije i opuštenije.
Veoma je bogata mineralima i sadrži omega 6 ulja koja stvaraju tanak zaštitni sloj na vašoj koži i  štite je od spoljnih uticaja.
Ne sadrži parabene, boje i mirise.


Sastojci: Aqua/water, Hydrogenated Polyisobutene, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Alcohol Denat., Zea Mays Starch/Corn Starch, Cetyl Peg/ppg-10/1 Dimethicone, Prunus Armeniaca Kernel Oil/Pricot Kernel Oil, Citric Acid, Triethanolamine, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Disodium Edta, Caprylyl Glycol, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Tristearin, Acetylated Glycol Stearate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Acrylates Copolymer.


Pakovanje je od 50ml u plastičnoj bočici sa pumpicom. Jako je praktično i dopada mi se što je pumpica precizna i može se lako iscediti samo onoliko proizvoda koliko vam je potrebno.


Cena mu je oko 2100.00 dinara, i može se kupiti u većini apoteka kao i u Lily-ju.

Nadam se da ste uživale....

Ljubac do sledećeg posta....

6 коментара: