недеља, 25. новембар 2012.

NOTD Essence - Alice had a vision - again

Drage moje, juče sam ušla u DM, kad ono, novi Essenc stalak!!! Jeeeeee! Mojoj sreći nikad kraja!
Obožavam Essence kolekcije i u skoro svakoj se može naći po neki odličan proizvod...
Kupila sam lakić Alice had a vision - again i još par sitnica, a u ovom posti ću vam predstaviti baš taj pomenuti lak.

Essence - Alice had a vision - again

Boja je divna tamno ljubičasta sa sitnim plavim i ljubičastim šimerom. Posle prvog sloja sam se malo razočarala jer je bio jako proziran i mislila sam da će mi sigurno trebati tri za punu prekrivenost, međutim drugi sloj je lepo izvadio stvar i dobila sam puno pokrivanje.
Ova boja je zaista jedinstvena i uopšte mi nije krivo što sam prekinula svoju apstinenciju (opet ;) ) od kupovine lakova zbog ove lepote.



Pored lakića kupila sam i još par stvarčica:


Hajlajter je divan i ukoliko ste u mogućnosti obavezno ga nabavite, nećete se pokajati.
Sjaj, pa, mogla sam i bez njega, nista posebno....

To bi bilo sve za danas, nadam se da Vam se dopalo...
Koji proizvod iz ove kolekcije se Vama najviše dopada?


четвртак, 22. новембар 2012.

Yves Rocher - Fresh Mask With Lemon Zest


Drage moje danas ću vam predstaviti jednu masku za lice proizvođača Yves Rocher-a.
Ovu masku koristim već dva meseca otprilike jednom nedeljno. Inače sam veliki ljubitelj mazalica za lice ove vrste, mada sam do sada najčešće kupovala ona pakovanja u kesicama od Afrodite, Balee...

Prvo što me je privuklo ovom proizvodu je to što treba da stoji samo tri minuta na licu! Milina! Drugo što me je privuklo je miris, divan citrusni miris kao limun bombone! Mmmmm...
Treće je izuzetno povoljna cena od otprilike 550.00 dinara...

Proizvođač kaže za ovu maskuPenušavo zadovoljstvo za čistu i pročišćenu kožu u samo 3 minute.
Ova maska za lice u gelu svojom svežom i sočnom teksturom na vašoj koži ostavlja blistav trag. Pročišćavajuća svojstva esencijalnog ulja limuna obasjava ten, a vaša koža diše! 
Plus: Sočna i sveža tekstura s pročišćavajućim svojstvima esencijalnog ulja limuna.  Neutralni pH 
SVEŽA I ČISTA KOŽA 
Istraživači Yves Rochera su odabrali esencijalno ulje limuna zbog njegovih pročišćavajućih svojstava i formulisali ovu penušavu, sočnu negu za bespriekorno čistu i blistavu kožu. 

Biljni sastojci: esencijalno ulje korice limuna, vodica hamamelisa, biljni glicerin. 



Moje mišljenje je da je maska izuzetno lagana, koža posle nje bude zaista blistava, hidrirana i baršunasta. 
Imam blago crvenilo na obrazima i nakon tretmana ovom maskom skroz nestane, mada ujutro kada se probudim opet je tu. :(
Gelaste je strukture, veoma se lako nanosi i ispira, što se penušavosti tiče stvarno ne znam odakle im to!? Ne peni ni malo, totalni gel od početka do kraja!



Sve u svemu ja sam maskicom zadovoljna i rado je preporučujem, a sigurno ću da isprobam i još koju masku ovog proizvođača...

Pakovanje je providno, veoma dekorativno (navučena sam na lepe ambalaže), od 50ml. Možete da je kupite u SC Ušće u Yves Rocher prodavnici.

Da li ste vi možda isproble ovi masku?

Veliki poljubac! :*****

уторак, 20. новембар 2012.

New in


Drage moje, ovo je malo drugačiji post od onoga na šta ste kod mene inače navikle. Od sada ću malo manje pričati o lakovima za nokte a malo više o kozmetici, šminki i ostalim sitnicama koje za nas žene život znače. :)
U ovom postu ću vam predstaviti svoj shopping u proteklih desetak dana... Kao što po sličici već možete da vidite stavila sam samoj sebi katanac na kupovinu lakova, ali sam se zato opustila pri kupovini svega ostalog.

Vichy Normaderm Solution micellaire i Vichy Aqualia Thermal Rich

Vishy-jeve proizvode obožavam!  I Aqualia Thermak Rich kremu i Normaderm micelarni tonik po prvi put koristim i za ovih desetak dana sam veoma zadovoljna.

Taft Instant Volume Powder i Balea Creme-ol Bodylotion

Ova dva proizvoda nisam još isprobala, kupila sam ih na osnovu preporuka drugih blogera i divnih devojaka sa foruma Ana. Prvi utisak za Balea losion mi nije baš najbolji, s obzirom na to da sam osoba koja ne voli preterano jake mirise a ovaj losion ima jaaak miris badema... Mada ukoliko dobro neguje kao što svi kažu malo ću začepiti nos i namackati se! :)

Neutrogena Visibly clear oil-free facial wash

Neutrogenine proizvode iz ove linije sam koristila nekada davno kada sam bila devojka ;) i uvek sam bila zadovoljna pa reko ajde malo evociram uspomene...

Ebelin Nagellack-Entferner i Essence - Chic Reloaded

Ebelinove skidače lakova koristim već neko vreme a lakiću jednostavno nisam mogla da odolim! Iako sam obećala sebi da neću kupiti ni jedan lak dok makar jednu praznu bočicu ne vidim! Ali poklekla sam, mama mi kaže da moram na lečenje...Dobar dan, ja sam lakoholičarka...  :)

To bi bilo to za ovaj post, većinu ovih proizvoda ću predstaviti i u individualnim i detaljnijim recenzijama. Pišite mi o kojem biste voleli nešto više da čujete i kako Vam se sviđa moj shopping! :)

Veliki poljubac....